2018-07-06 21:45:44• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Ma nagyon kedves, gyengéd és romantikus

Napi horoszkóp július 7-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
Ma a Hold az ön jegyében áll egy kellemes fényszöget alkotva a Vénusszal. Nincs különösen szorgalmas kedvében, de ezt meg is engedheti magának, hisz hétvége van. Ha egyedülálló, akkor nagyszerű alkalmat ad a nap arra, hogy rendezzen egy kisebb társas összejövetelt otthonában.


Bika: IV. 20. - V. 20.
Ma nagyon kedves, gyengéd és romantikus, sőt szentimentális hangulatban van, most nem az erotikán lesz a hangsúly. Közeli barátaival, meghitt környezetben kívánja a ami napot tölteni, hogy közös emlékeiket felidézzék. Fontossá válik önnek a család, kiváló alkalom, hogy készítsen valami ínyencséget és gyertyafény mellett töltsön el egy békés estét otthon.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ha elég időt és figyelmet szentelt mások nézeteinek és véleményeinek meghallgatására, akkor ez jó időszak lehet valamilyen döntés meghozatalára, csak arra vigyázzon, a részletekbe ne csússzon hiba. Alig várja, hogy továbbadhassa a fontosnak tűnő információkat, fogja azonban vissza magát a pletykákat illetően!


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Az ön felett őrködő Hold ma kellemes fényszöget alkot a Vénusszal. Igazán jó nap arra, hogy mások jólétével foglalkozzon bármilyen értelemben. Szeretetteljes környezetre vágyik és ennek érdekében mindent meg is tesz. Szerelmi érzései felhevülnek, töltsön egy kellemes estét kedvesével!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Az ön jegyében álló Vénusz pompás fényszöget alkot a Holddal, ön most nagyon erősen igényli, hogy szeretetet adjon és kapjon. Gyengéd, oltalmazó és odaadó érzéseket táplál, minden kapcsolata szorosabbra fűződik. Remek nap arra, hogy kimozduljon és társaságba menjen barátaival vagy kedvesével.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ma képes lesz az átfogó szemléletre és kellő előrelátással okosan tud tervezni, mások nézeteivel szemben is nagyobb türelmet tanúsít, szervezőkészsége is hatékonyabbá válik. Ne engedje azonban, hogy a fontos részletek észrevétlenek maradjanak.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A mai nap abban a hitében erősíti meg, hogy az igaz szerelem útján valóban lehet néha zökkenőmentesen közlekedni. Mindenki, akivel ma kapcsolatba kerül vagy beszélget, érezni fogja önön a sugárzó melegséget és a barátságosságot. Ma kellemes lustaság tölti el, és elnéző lesz önmagával szemben, meg is teheti, hétvége van.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Jupiter az ön jegyében megáll, és lassan elindul előre, ez nagyban hozzásegíti önt minden törvénnyel és joggal kapcsolatos sikerhez. Elégedett, boldog napja van, használjon ki minden pillanatot!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Pozitív életszemlélet, optimizmus - mindez nagy tervek készítésére jogosít, ám hajlamos átsiklani a részletek felett. Fogja vissza fennhéjázó hajlamát másokkal szemben, készséggel hallgassa meg mások véleményét is és maradjon rugalmas. Ön sem tévedhetetlen. Őrizze meg humorérzékét!


Bak: XII. 22. - I. 19.
Uralkodó planétája, a Szaturnusz energiáját úgy használhatja fel a leghatékonyabban, ha hosszú távú tanulmányokba kezd valamilyen új és fajsúlyos tárgykörben. Most képes fegyelmezett módon közelíteni a változásokhoz és éppen ez is, amit tennie kell.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Közvetlen környezetében előfordulhatnak bizonyos nehézségek, a lakóhelyváltás egyike a lehetőségeknek, vagy például javításokra kell sort keríteni. Családi kapcsolataiban is zűrzavar támadhat, próbáljon meg rugalmas maradni, hogy segítse a folyamatot.


Halak: II. 19. - III. 20.
Kiváló időszak az alkotásra, a gyakorlati részletekkel majd ráér később foglalkozni. A pihenésre mindenképp szánjon időt, mert nagyon kimerítőek lehettek az elmúlt napok.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: